Home

Coach

Meubelmaker

Over ons

Contact

Inspiratieworkshop Toekomstideeën

Ben jij zo iemand die wel eens droomt over iets nieuws of anders op het gebied van werk? Iets dat jou meer voldoening en zingeving biedt of waardoor je meer in overeenstemming leeft met jouw waarden? In deze workshop ga je je droom onderzoeken, in kaart brengen en je idee al een beetje concretiseren. Wil je na deze workshop verder aan de slag met je plan of idee? Dan kun je je inschrijven voor de uitgebreidere training van zes dagdelen: de Broedplek voor toekomstideeën. Bij voldoende interesse wordt de eerstvolgende training ingepland.

Broedplek voor Toekomstideeën

Aan de slag met je eigen toekomstplannen

‘De Broedplek voor Toekomstideeën’ is een werkplaats van zes avonden die je helpt bij het maken van keuzes en plannen voor je toekomst. Tijdens de Broedplek wordt je uitgedaagd om via een oriëntatie op jezelf en de maatschappij toe te werken naar een concreet plan.

Wil je je oriënteren op nieuw werk of heb je ideeën voor het opzetten van een initiatief of bedrijfje, dan helpt deze Broedplek je bij het zetten van de eerste concrete stappen.
Aan de inschrijving gaat een telefonische intake vooraf om te kunnen beoordelen of de cursus goed genoeg aansluit bij jouw vraag.

Bij voldoende interesse wordt de volgende Broedplek georganiseerd in het voorjaar van 2018. Voor meer informatie en prijzen, download hieronder de

Folder Inspiratieworkshop en Broedplek Toekomstideeën