Home

Coachpraktijk

Meubelmakerij

Over ons

Contact

zittendevrouwen

Natuuratelier 1

Luisteren naar je innerlijke stem - 10 oktober 2020

Je gaat met een kleine groep een dag de natuur in met een vraag die jou op dat moment bezig houdt. De natuur en creatieve werkvormen helpen om bij je gevoel te komen en even los te zijn van dagelijkse beslommeringen. Je onderzoekt je vraag en ontdekt nieuwe perspectieven en manieren om met jouw thema om te gaan.
Als je meerdere natuurateliers volgt is dit een manier om te werken aan persoonlijke ontwikkeling.
Zodra het weer mag en kan wordt er weer een nieuw natuuratelier ingepland. Interesse? Laat het mij vast weten.

boomstronk

Natuuratelier 2

Leren van de natuur

Jouw verbinding met de natuur ervaren en verdiepen, daar gaat het om in dit natuuratelier. We gaan die verbinding onderzoeken en kijken hoe je kunt leren van de natuur en hoe processen of vormen in de natuur je kunnen inspireren in je dagelijks leven of in je werk. Hoe kun je tegelijk onderdeel zijn van die natuur en ook waarnemer? Dit gaan we ervaren aan de hand van de vier elementen, het ritme van de seizoenen en de processen die daarmee samenhangen.
De aarde en de natuur staan onder druk. Hoe kunnen wij ons daartoe verhouden en wat kunnen wij zelf doen? Tijdens het natuuratelier gaan wij deze lastige thema's niet uit de weg en onderzoeken we nieuwe perspectieven en manieren om je eigen leven vorm te geven.
Heb je interesse? Laat het mij weten.

stenen

Natuuratelier 3

Op zoek naar je creatieve talent

De natuur met al haar vormen en kleuren is bij uitstek de plek waar je je eigen creativiteit kunt laten stromen. Heb je altijd al mooie dingen willen maken, willen tekenen, fotograferen of met landart aan de slag gewild? Of wil je er meer mee gaan doen? Dit is je kans om het gewoon te proberen en te ontdekken hoe je in je eigen creatieve stroom komt.
In deze training maak je contact met je innerlijke creatieve bron en met de natuur om je heen, sfeer, kleur en vorm. We gaan ontdekken wat daar uit voortkomt. Ervaring met creativiteit is voor deze workshop niet noodzakelijk.
Heb je interesse? Laat het mij weten.

Download hier de uitgebreide folder voor meer informatie.

Enkele opdrachten om zelf vast mee aan de slag te gaan.